LEDARE

I klubben har vi flera ideellt engagerade ledare som bidrar med sin kunskap och erfarenhet till dig som medlem. De ansvarar för säkerheten ute på vägarna och i skogen och är utbildade inom akut omhändertagande och bär med sig ett första hjälpen förband ifall olyckan är framme.

Våra ledare

Cecilia Joneby

Camilla Hansson

Conny Sjöberg

David Axelsson-Frisk

Jonas Sjöstedt

Lars Söderqvist

Magnus Lindelöf

Marko Mettiäinen

Olof Charlie Karis

Peter Larsson

Pär Lundström

Tyrone Skogström

Söker du träningssällskap?

Flera medlemmar är aktiva på Facebook och aktuell träningsinformation kommer ofta upp där också.

Det finns flera Facebook-grupper som är kopplade till klubben:

CK UNI (officiell sida)

CK UNI Groupies (lvg)

CK UNI Mountainbike

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Om CK Uni

En av Sveriges äldsta cykelklubbar

Låt oss blicka tillbaka några år, närmare bestämt till trettondagen den 6 januari 1908. Platsen är vaktmästarbostaden på Uppsala cellfängelse. Sju killar träffas där för att de har ett gemensamt intresse, nämligen cykel. De beslutar att bilda cykelklubben Union. Anledningen till att man träffades i Uppsala cellfängelse var att en av killarna hade en mor som var vaktmästare på fängelset. Inför inträdet i Riksförbundet ändrades dock namnet till CK Uni.

CK Uni – Cykel
Mikael Månsson
Torgny Segerstedts allé 89
752 57 Uppsala