Medlemsinformation

Om du vill bli medlem i CK Uni så fyller du i uppgifterna i formuläret nedan. När vi mottagit din betalning så kommer ditt medlemskap  i föreningen att aktiveras och du får dina inloggningsuppgifter på den e-postadress du angivit vid din ansökan. Detta kan ta lite tid då processen startar med att vi mottagit din betalning.

Inbetalning görs på klubbens plusgiro: 132207-2 eller via Swish på nummer: 1235261847. Medlemsavgift gäller per kalenderår.
Betalar du medlemsavgiften efter 1 november så gäller den även för nästföljande år.

Märk betalningen med fullständigt namn och gärna personnummer på den personen som medlemskapet avser.
Vill du söka familjemedlemskap så fyll i formuläret nedan för alla familjemedlemmar (du måste göra en ny ansökan för varje person) och skicka sen ett kompletterande mail till info@ckuni.se  med vilka namn som ditt familjemedlemskap avser.

  • Vuxen 300 kr
  • Ungdom 150 kr
  • Familjemedlemskap 700 kr (barn och vuxna på samma adress)
  • Stödmedlem 100 kr

 

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Söker du träningssällskap?

 

Flera medlemmar är aktiva på Facebook och aktuell träningsinformation kommer ofta upp där också.

Det finns flera Facebook-grupper som är kopplade till klubben:

CK UNI (officiell sida)

CK UNI Groupies (lvg)

CK UNI Mountainbike

Kommande evenemang

 

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Om CK Uni

 
En av Sveriges äldsta cykelklubbar

Låt oss blicka tillbaka några år, närmare bestämt till trettondagen den 6 januari 1908. Platsen är vaktmästarbostaden på Uppsala cellfängelse. Sju killar träffas där för att de har ett gemensamt intresse, nämligen cykel. De beslutar att bilda cykelklubben Union. Anledningen till att man träffades i Uppsala cellfängelse var att en av killarna hade en mor som var vaktmästare på fängelset. Inför inträdet i Riksförbundet ändrades dock namnet till CK Uni.

Kontaktinformation

 

Postadress
CK Uni – Cykel
Mikael Månsson
Torgny Segerstedts allé 89
752 57 Uppsala

Övrigt
Plusgiro: 132207-2
Swish: 123 526 18 47
E-post: info@ckuni.com

Söker du träningssällskap?

 

Flera medlemmar är aktiva på Facebook och aktuell träningsinformation kommer ofta upp där också.

Det finns flera Facebook-grupper som är kopplade till klubben:

CK UNI (officiell sida)
CK UNI Groupies (lvg)
CK UNI Mountainbike